OxyGeneo-tratament revolutionar de reintinerire faciala

Posted in , , , , , , , , , , , , ,

     Pollogen ne introduce intr-o noua epoca in domeniul tratamentelor faciale, un concept revolutionar care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.
Acest concept unic, OxyGeneo Technology, este inspirat de puterile vindecatoare ale izvoarelor calde natural, cunoscute pentru concentratia lor mare in dioxid de carbon ce ajuta la stimularea oxigenului din piele.
     Tehnologia OxyGeneo stimuleaza efectele izvoarelor calde si iti aduc puterea de vindecare hranitoare si regeneratoare a naturii prin declansarea unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti. OxyGeneo curata si exfolieaza stratul exterior al pielii, combinatia de oxigenare a pielii si exfolierea lucrand impreuna pentru a reenergiza, pentru a restaura stralucirea si pentru a crea un ten bine hranit, echilibrat si sanatos.
           Cum functioneaza OxyGeneo?
      Efectul OxyGeneo este creat atunci cand elementul unic Capsugen si gelul bogat in nutrienti intra in contact unul cu altul pe suprafata pielii. OxyGeneo initiaza o curatire rapida si o exfoliere eficienta.
El produce un numar urias de bule bogate in dioxid de carbon, care explodeaza delicat pe suprafata pielii, acest mediu bogat in C02 inducand si un efect psihologic foarte placut (numit Efectul Bohr).
       Corpul raspunde astfel:
- trimite sange bogat in oxigen catre zona respectiva
- creste fluxul sangelui in capilare
- creste metabolismul celulelor pielii
        Rezultatul: absorbtia optima a ingredientelor active in piele. OxyGeneo este singura tehnologie care desfasoara simultan trei actiuni vitale:
- curatire rapida si exfoliere eficienta
- oxigenare naturala a pielii din interior
- infuzie de nutrienti activi in epiderma
        OxyGeneo permite combinarea exfolierii stratului exterior al pielii cu oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optima a nutrientilor activi. Ca rezultat, textura pielii este mai rafinata si mai hranita, per total tenul fiind mai neted, mai luminos, echilibrat si stralucitor.
              OPTIUNI DE TRATAMENT OXYGENEO
        Neo-Revive-Rejuvenarea generală a pielii
Cu acţiunea unică de oxigenare a Pollogen, tratamentele NeoRevive lucrează pentru a infuza în piele nutrienţi activi ce îmbunătăţesc echilibrul şi textura pielii. Tenul tău va arăta şi se va simţi mai neted, ferm, hrănit şi “Renăscut”.
         Neo-Bright-O combinaţie inovativă a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrăni pielea şi a o face mai strălucitoare. NeoBright lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea şi pentru a da strălucire tenului în mod natural. Formula delicată şi foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidratante şi hrănitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina şi a da strălucire pielii şi în acelaşi timp de a îmbunătăţi textura, a echilibra tenul şi de a obţine o strălucire radiantă, sănătoasă.


       

 

 

 
.
 

0 comentarii: