Incearca epilarea cu zahar!

Posted in , , , , , , , , , , , , ,
     Vrei o epilare fara durere care sa lase pielea super fina? Epilarea cu zahar este o solutie eficienta pentru indepartarea parului nedorit. Este recomandata pentru pielea sensibila si este suta la suta naturala. Si nu doare deloc!

    


    Epilarea cu zahar este o metoda deosebit de blanda cu pielea. Functioneaza ca un exfoliant si realizeaza in acelasi timp  o detoxifiere a porilor, facand pielea sa arate curata si neteda. 
    Pasta de zahar este un bun conservant natural care nu permite bacteriilor sa supravietuiasca, asigurand astfel o epilare cat mai igienica. Se aplica la temperatura corpului si este indicata mai ales pe zonele cu varice si vase de sange dilatate, neafectandu-le. Reprezinta de asemenea o metoda sigura pentru pielea afectata de eczeme si psoriazis si se poate realiza pe orice tip de piele. Pasta este hipoalergenica si nu creeaza foliculita. 
       Aceasta metoda este suficient de blanda cu pielea.Pasta poate fi aplicata de mai multe ori pe aceeasi zona. Se pot axtrage astfel, chiar si firele cele mai mici fara a provoca traume sau rani la nivelul acesteia. Fiind foarte maleabil, zaharul patrunde pe langa firul de par pana la radacina foliculului si lubrifiaza firul, facand extractia mai blanda si completa. Firul este extras doar in directia naturala de crestere ceea ce ajuta  la smulgerea intacta a acestuia.
      Pasta nu se refoloseste, se curata foarte usor cu apa calduta, iar pentru o igiena cat mai buna cosmeticiana foloseste manusi. Flory , cosmeticiana noastra la D'Hairapy, ne recomanda ca dupa o epilare cu lama, sa se astepte pana la 7 zile pentru o epilare cu pasta de zahar. Ne sfatuieste de asemenea, sa urmam mai multe sedinte de epilare cu zahar, pentru a obtine rezultatul urmarit si anume cresterea firului mult mai rar si mai fin.

0 comentarii: