Mazella&Palmer vin in România! "Urmam un singur trend: CE TI SEPOTRIVESTE"

Posted in , , , , , , , , , , , , , , , ,


 Chiar daca originile lor sunt diferite - Jean Baptiste Mazella e francez, iar Dove e britanic- viziunea si filosofia lor sunt comune: "Nu doar cum sa tunzi parul, ci si de ce". Fiind  colegi de zece ani si din dorinta de a forma o echipa de oameni puternici, au pus  bazele companiei "Mazella&Palmer", in 2011.


 Ei considera ca pasiunea, dedicatia si dorinta de a muncii din greu sunt cele mai importante calitati ale unui stilist. Nimic nu iti este pus pe tava, dar cei care au succes sunt cei care depun mai mult efort. 
Intr-un interviu acordat revistei Les nouvelles esthétiques, sunt intrebati ce aduc nou in comparatie cu scolile renumite de hairdressing. M&P: " Sistemul de educatie pe care noi il numim "Universal". Pornim de la "Fundatie", unde avem trei cursuri: "Intelegerea viziuala a formei", "Mecanica din spatele tehnicilor" si "Plasarea liniei". Urmeaza "Salon Contemporary", unde avem urmatoarele cursuri: "Combinatii", format din doua parti si "Deconectare". Ultimul curs e cel despre colectii, unde impartasim idei si lucram la concepte."



 Intr-un final este vorba despre trei tehnici fundamentale( linie, graduare,straturi), combinate cu trei forme fundamentale( rotund, patrat si triunghi) ce stau la baza tuturor tunsorilor ale  hairstylistilor din intraga lume. Dupa ce asimilezi cunostintele, intelegi regulile de baza, abia dupa, poti avansa. Trebuie sa inveti dinamica unei tunsori, nu tunsoarea in sine. Asta ne permite sa ne facem singuri alegerile si sa adaptam tunsorile la diferite texturi, lungimi de par , nu doar sa urmam un set de stiluri. Daca folosesti peria rotunda mai des sau peria normala, bigudiuri sau orice alta metoda de styling, forma e mereu aceeasi, tot ce difera este volumul.

Pentru prima dată în România, Dove Palmer și Jean-Baptiste Mazella, într-un spectacol de excelență, București, 27 Mai 2014, Hotel Hilton. Acestia vor trece prin toate etapele sistemului de educatie implementat, vor discuta despre inspiratiile si conceptele pe care le au la baza colectiile recente. Le multumim celor de la Alfaparf Romania pentru unul din cele mai importante evenimente de acest gen din tara."


0 comentarii: