Cum sa iti ingrijesti parul...

Posted in , , , , , , , , , , , , , , ,

Toate ne dorim sa aratam bine din punct de vedere estetic, si pentru aceasta, acordam o atentie deosebita aspectului fizic general. Un par frumos a atras intotdeauna atentia privitorului.
Raspunzatoare de un aspect sanatos al parului este cuticula formata din mai multe invelisuri care in mod normal sunt alaturate si fac ca parul sa fie uniform, matasos, stralucitor si usor de pieptanat.
Pentru o ingrijire corecta a parului, trebuie in primul rand sa stii ce tip de par ai si cum il identifici. Un par cu aspect nesanatos poate fi: deteriorat atunci cand este indelung tratat  chimic (la tragere nu se rupe imediat ci se intinde) sau uscat. In general, parul uscat este lipsit de stralucire, casant (la tragere se rupe imediat) de cele mai multe ori avem ca exemplu parul cret/ondulat.

O ingrijire corecta a parului incepe cu o spalare adecvata, folosind produsele potrivite tipului de par. Pentru o degresare corecta a scalpului se aplica sampon in cantinate mica de cate ori este nevoie ( 2-3 ori daca este necesar), se insista pe scalp si se clateste foarte bine. In cazul in care parul necesita tratament se aplica masca. Aceasta se aplica pe lungime si varfuri, se lasa cateva minute dupa care se clateste foarte bine pana cand tot produsul a fost indepartat complet. In loc de masca se poate folosi balsam, in cazul in care parul este sanatos dar necesita putina hidratare, stralucire. Pentru un aspect disciplinat, parul se tapoteaza usor cu prosopul, uscarea se face imediat.  Aerul uscatorului trebuie distribuit de la radacina spre varfuri la o temperatura medie. 

Ar trebui exclus din ritualul nostru dormitul cu parul ud, frecarea parului cu prosopul, folosirea apei fierbinti, uscarea dezordonata a parului dar si incarcarea parului cu produse de ingrijire sau styling. Daca e necesar coafatul cu peria  electrica/rotativa sa va asigurati ca parul este deja uscat in proportie de 80-90%. Coafatul cu placa se face doar pe parul complet uscat si fara produse de fixare aplicate in prealabil  (spuma, fixativ). In ambele cazuri recomand un produs de styling cu protectie termica.

Lucrand de aproape 4 ani cu produsele de ingrijire a parului ALFAPARF Milano, recomand cu mare incredere urmatoarele produse: 
    Pentru parul uscat gama Semi Di Lino Moisture. Acestea restaureaza nivelul de hidratare al parului, actionand in interior prin aport de lipide si substante hranitoare. Hidratarea profunda de la radacini pana la varfuri confera parului luminozitate si stralucire naturala.


 Gama Semi Di Lino Reconstruction restaureaza structura si elasticitatea parului. Se recomanda in cazul unui tip de par foarte deteriorat.

 Pentru un par normal sau vospit care are nevoie de un plus de stralucire si elasticitate recomand Semi Di Lino Diamond ce ingrijeste delicat cuticula. Produsele din aceasta gama sunt ideale pentru a amplifica efectul de stralucire al parului fara a-l ingreuna. Parul ramane moale, matasos si usor de piptanat.

Pentru un par cret/ondulat dar cu un aspect general sanatos, gama Semi Di Lino Discipline ajuta la netezire si garanteaza control anti-static. Hidrateaza cuticula, protejeaza de umiditate si confera catifelare parului dificil si greu de modelat.

Gama Semi Di Lino Volume confera parului subtire/fin volum si textura de la radacina pana la varfuri care dureaza pana la 72 de ore. 



Toate produsele SEMI DI LINO protejeaza culoarea si confera extra stralucire parului. Formula fara parabeni,sulfati,alergeni.

6 comentarii:

  1. Trebuie sa incerc Gama Semi Di Lino Reconstruction :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce gama de produse Alfaparf sunt potrivite pentru un par aspru, fara stralucire, care se electrizeaza in timp ce scalpul este greu de degresat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce gama de produse Alfaparf sunt potrivite pentru un par aspru, fara stralucire, care se electrizeaza, in timp ce scalpul este greu de degresat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Va recomand samponul din gama Active Hair Power , Balance. Acesta degreseaza foarte bine scalpul si regleaza activitatea glandelor sebacee( rezultate vizibile de la prima utilizare). Pe lungimi si varfuri v-ar ajuta masca din gama Discipline, Fizz Control Butter Mask. Aceasta este destinata parului rebel care se electrizeaza. Toate produsele din noile game contin complexul SHINE FIX cu extract de Semințe de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, ce uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.

    RăspundețiȘtergere
  5. 40 Ron , 250 ml. Produsele le gasiti si la Lucya beauty center , la Universitate.

    RăspundețiȘtergere